تشدید مبارزه با قاچاق کالا برای اجرای مطلوب شعار سال https://evarah.ir/2021/03/تشدید-مبارزه-با-قاچاق-کالا-برای-اجرای-م/ ایواره Mon, 29 Mar 2021 13:32:26 0000 حوادث https://evarah.ir/2021/03/تشدید-مبارزه-با-قاچاق-کالا-برای-اجرای-م/
ایواره / فارس جانشین رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا گفت: با شدت گرفتن مبارزه با قاچاق ، شعار سال مقام معظم رهبری (مدظله العالی) باید به درستی اجرا شود. سردار سهراب بهرامی در جلسه قرارگاه نوروزی فرماندهی انتظامی استان فارس ضمن آرزوی سال نو و میلاد با سعادت امام زمان (عج) ، افزود: امسال با …
منبع: خبرگذاری ایواره
تشدید مبارزه با قاچاق کالا برای اجرای مطلوب شعار سال
ایواره / فارس جانشین رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا گفت: با شدت گرفتن مبارزه با قاچاق ، شعار سال مقام معظم رهبری (مدظله العالی) باید به درستی اجرا شود.
سردار سهراب بهرامی در جلسه قرارگاه نوروزی فرماندهی انتظامی استان فارس ضمن آرزوی سال نو و میلاد با سعادت امام زمان (عج) ، افزود: امسال با تشکیل کارگروهی برای تصویب راهکارهای اجرای بنرهای سال ما از تولید کالا حمایت خواهیم کرد.
به گزارش ایواره ، به نقل از سایت پلیس فارس ، بهرامی ادامه داد: تا آنجا که می توانیم از حجم قاچاق کالا در کشور بکاهیم ، تا حد امکان به موضوع تولید کمک کرده ایم و در این زمینه ، اقدامات اساسی باید گرفته شده برای جلوگیری از قاچاق کالا. “قبول کنید.
بهرامی گفت: پلیس امنیت اقتصادی استان فارس باید زمینه های کیفری را در امور بازرگانی ، اقتصادی و تولیدی شناسایی و با متخلفان برخورد قاطع و قانونی کند.
جانشین رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا بر شناسایی انبارهای غیر مجاز کالا و همچنین راه اندازی و استفاده از سیستم های هوشمند در زمینه مبارزه با قاچاق کالا تأکید کرد.
فرمانده انتظامی استان فارس همچنین گفت: نیروی انتظامی استان در حال برنامه ریزی و اقدام در سال جاری با شعار “تولید ؛ حمایت و برچیدن” است.
سرداری رهامبخش حبیبی خاطرنشان کرد: مبارزه با قاچاق کالا از اولویت های اصلی فرماندهی انتظامی استان فارس در سال 1400 با هدف اجرای و تحقق شعار سال خواهد بود که به صورت ویژه دنبال می شود.
انتهای پیام
منبع: خبرگذاری ایواره
تشدید مبارزه با قاچاق کالا برای اجرای مطلوب شعار سال