بی آبی در ۴۰ درجه سانتیگراد

انواع کولر گازی اجنرال

بی آبی در ۴۰ درجه سانتیگراد

۴,۳۰۴ بازديد

بی آبی در ۴۰ درجه سانتیگراد https://evarah.ir/2021/05/بی-آبی-در-۴۰-درجه-سانتیگراد/ ایواره Sat, 22 May 2021 04:16:10 0000 اجتماعی https://evarah.ir/2021/05/بی-آبی-در-۴۰-درجه-سانتیگراد/

ایواره / بوشهر آبی که آنجا بود نیز رونق بود. زندگی هم جریان دارد. لبه های مزارع سوخته جنوب ، از کم آبی خشک شده اند. دیگر هرچه بود آبی نیست! روزها با گرم شدن بی سابقه و زودرس هوا در استان بوشهر ، سهمیه بندی آب و قطع مکرر زندگی روزمره مردم را مختل …

منبع: خبرگذاری ایواره
بی آبی در ۴۰ درجه سانتیگراد

ایواره / بوشهر آبی که آنجا بود نیز رونق بود. زندگی هم جریان دارد. لبه های مزارع سوخته جنوب ، از کم آبی خشک شده اند. دیگر هرچه بود آبی نیست!

روزها با گرم شدن بی سابقه و زودرس هوا در استان بوشهر ، سهمیه بندی آب و قطع مکرر زندگی روزمره مردم را مختل کرده است.

کمبود آب در تابستان برای مردم استان بوشهر چیز جدیدی نیست ، اما همانطور که از گزارش های عمومی و مصاحبه با مسئولان استنباط می شود ، امسال فاجعه بارتر شده است.

به گزارش خبرنگار ایواره ، این روزها سهمیه بندی آب در استان بوشهر باعث شکایت شهروندان شده است. حسین ، یکی از ساکنان کوچه سنگی در بوشهر گفت: “ما بین خیابان بعثت و تالار پرچه زندگی می کنیم.” متأسفانه آب محله ما ساعت 12 ظهر مدتی قطع شده و فردا ظهر روشن می شود. “این به معنای یک روز کامل و در گرمترین ساعات روز است که همه از کار به خانه می آیند و برای تمیز کردن و کارهای شخصی به آب نیاز دارند.”

در مناطق دیگر بوشهر ، از جمله “بیسیم” و “باغ زهرا” ، گزارش های مشهور حاکی از وقفه یک روزه است. ساکنان پایگاه هوایی بوشهر ، مانند سایر شهروندان ، حدود یک سال است که قبض آب ماهانه خود را پرداخت می کنند و هنوز هم نقل قول ها در این بین است. ساکنان منطقه بهمنی نیز ..

در همین حال ، استاندار بوشهر قبلاً در حل مشکل کمبود آب و جلوگیری از تنش آبی در تابستان تأکید کرده بود. گراوند در این باره گفت: “شایسته نیست که مردم در استان بوشهر به عنوان پایتخت انرژی کشور با مشکلات کمبود آب مقابله کنند ، بنابراین تأمین آب مورد نیاز مردم استان برای مدیران یک وظیفه و تکلیف است.” جلسه شورای آب بوشهر در مارس سال گذشته. “این فوق العاده مهم است و آنها باید تمام تلاش خود را برای این مسئله مهم انجام دهند.”

نماینده ارشد دولت با اشاره به نظارت مداوم مدیریت استانی در زمینه تأمین آب مورد نیاز استان ، گفت: در همین راستا جلسات و پیگیری های متعددی برای حل مشکلات تأمین آب در استان و هدف ما انجام شده است. برای جلوگیری از فشار آب در تابستان سال آینده است.

وی قول داد: با توجه به کمبود بارندگی در استان ، باید سازوکاری در نظر گرفته شود تا در تابستان قبل از شروع فصل تابستان مشکلی در تأمین آب نداشته باشیم.

این وعده ها و اظهارات در حالی است که طبق گزارش های مشهور دریافت شده به خبرنگار ایواره ، وضعیت آب در شهرها و روستاهای دشتستان نیز پیچیده است. روستاهای منطقه شبانکاره یکی از مناطقی است که سهمیه آب در آن تعیین می شود.

به گفته محمد ، یکی از ساکنان یکی از روستاهای شبانکاره ، آب از ساعت پنج بعدازظهر عصر تا قبل از نیمه شب روشن می شود و به دلیل فشار کم آب ، اهالی روستا مجبور به استفاده از پمپ های مکش آب می شوند.

دشتستانی و به ویژه مردم برازجان وضعیت بهتری نسبت به سایر مناطق استان ندارند. آنها کمبود زیاد آب در تابستان 1997 و تعطیلات سه روزه و پنج روزه را فراموش نمی کنند. موضوعی که منجر به اعتراض چند روزه مردم برازجان و زمان عجیب آن سال شد. در همان زمان ، مقامات آن زمان وعده تأمین مداوم آب آشامیدنی را دادند ، اما بعد از چندین سال همچنان به چرخش روی همان پاشنه ادامه می دهد.

با این حال ، کمبود آب در استان بوشهر به دلیل کاهش بارندگی در زمستان گذشته نیست. با عبور از مزارع در حومه شهرهای استان بوشهر ، شاهد قارچ های خانه های باغی متعددی هستیم که یا در حال جمع آوری آب های زیرزمینی از چاه های غیرمجاز هستند و یا از آب شیرآلات شهری استفاده های کشاورزی دارند.

به گفته مدیر کل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر ، وجود بیش از 9000 خانه باغ در تنگستان و گناوه و استفاده غیر مجاز از آب آشامیدنی برای آبیاری درختان این باغ ها دلیل این بحران آبرسانی است.

“عبدالحمید حمزه پور” آبیاری درختانی مانند درخت لیموترش را که به آب زیادی احتیاج دارد ، با استفاده از آب آشامیدنی در لوله ها از جمله مصارف غیرقانونی دانست..

این در شرایطی است که عمر این خانه باغ اغلب یک دهه بیشتر نیست ، اما سالهاست که مشکل کمبود آب و عدم سیاست پایدار در زنجیره تامین آب استان بوشهر را آزار می دهد.

از قول مسئولان در راه اندازی آب شیرین کن های آب برای حفر چاه های جدید و خطوط آبرسانی جدید در استان در این چند سال ، هیچ راه حل دائمی برای مشکل کمبود آب در استان بوشهر وجود نداشته است و هر ساله با شروع کار فصل تابستان افتتاح می شود.

همه این مشکلات در دسترسی مردم به آب در شرایطی است که امسال با توجه به پیش بینی ها و شرایط روزهای گذشته ، احتمالاً یکی از گرمترین تابستان های سالهای اخیر را شاهد خواهیم بود.

به گزارش ایواره ، طی روزهای اخیر طی چند ساعت دمای هوا در شهرهای مختلف استان بوشهر به بیش از 40 درجه رسیده است و این مسئله نیاز مردم به آب را دوچندان کرده است.

گزارش توسط: “حیدر کاشف” ، خبرنگار ایواره

انتهای پیام

منبع: خبرگذاری ایواره
بی آبی در ۴۰ درجه سانتیگراد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.