٤٠ توصیه به شهردار آینده تهران https://d77.ir/٤٠-توصیه-به-شهردار-آینده-تهران/ دنیای 77 Fri, 16 Jul 2021 01:17:54 0000 عمومی https://d77.ir/٤٠-توصیه-به-شهردار-آینده-تهران/ یعنی در این مدت کار جدی با مواد لازم شهر انجام نشده است؟ من این یادداشت را در ماه اوت نوشتم :: 35 حکم شهردار آینده تهران وقتی شکایت می کنید ، آنها می گویند ، “استاد ، خدا همه را هدف قرار داده ، اما بودجه ای نبوده است” و دوباره وقتی می پرسید …
یعنی در این مدت کار جدی با مواد لازم شهر انجام نشده است؟ من این یادداشت را در ماه اوت نوشتم :: 35 حکم شهردار آینده تهران
وقتی شکایت می کنید ، آنها می گویند ، “استاد ، خدا همه را هدف قرار داده ، اما بودجه ای نبوده است” و دوباره وقتی می پرسید بودجه چیست ، چه اتفاقی می افتد؟ شما همه اینها را برداشتید ، چسب خریدید و دیگر هیچ صندلی مترو ، اتوبوس ، پارک و صندلی های کوچک در شهر باقی نمانده بود ، که روز بعد با چسب جمع کردید! ننویس ، باز می کنی. نوشتم مساجد و عبادتگاه های عقیم شده را با راه حل های گران قیمت خالی نکنید! هیچ یک از آنها ویروس وارد نمی شود ، شما جاده ها ، بزرگراه ها ، بازارها و میادین را باز می کنید و هزینه های محیط را بازنویسی می کنید و نیازی به ضدعفونی و استفاده مجدد از سم نیستید میلیون ها تن مواد شیمیایی خطرناک در داخل و خارج از شهر خریداری کرده اید. مسموم شده و برخی از مدیران شما با افتخار هر روز ارقام جدید شستشوی مرکزی را اعلام می کنند.
مقامات کشور می خواهند گوش بگیرند!
و
کراس کرونا را زیرکانه مدیریت کنید!
چرا پایان؟ در جواب ، سرشان را خم می کنند و آه می کشند که جگر انسان می خواهد باور کند و شما مفید هستید! شما معنای افرادی را که سفارش کار داده اند و کار را بدست آورده اند ، که تا یوم الدین ممنوع بود ، نمی دیدید و در عوض بودجه ای را که مردم برای یک منظور خاص تهیه می کردند ، هدر می دادید!
این تعجب آور است اما درست است ، در هر صورت به نظر می رسد احتمال تغییر در شهرداری تهران وجود دارد (البته خود شهردار در بسیاری از موارد خوب عمل کرد ، اما به نظر می رسد که اتوبوس از خیابان بهشت عبور می کند)) باز هم تکرار می کنم ، شاید این بار کار خواهد کرد!
از سال 1990 تا امروز من در دو شیفت در زمینه زلزله و حوادث کشور کار کرده ام ، با تمرکز بر تهران (که حدود 3 سال است) و نتیجه را به صورت رایگان ارائه می دهم ، حداقل تعدادی از آنها باید برای توسعه سرمایه در نظر گرفته شوند ! انشاالله همانطور که گفتم بیشتر عمر خود را در شهر تهران و نقاط ضعف آن گذرانده ام.
من مشغول برنامه ریزی برای نحوه مدیریت شهر و بحران آن و کشور بودم.
. باید اذعان کرد که تهران بیمار اورژانسی است
. تهران بسیار بزرگتر از حد نیاز شده است و تحت هیچ شرایطی نمی توان آن را مدیریت کرد
. دولت تهران آن را توسعه نمی دهد ، رو به زوال است
د زیرساخت های تهران فقط برای حفظ ثبات کار می کنند و با یک اتفاق ساده می توانند به یک فاجعه تبدیل شوند.
5 مسئول نظم و انضباط فعلی در شهر است
و … شهرداری های این منطقه خودشان ،
.. شفافیت در شهرداریها عملاً صفر است
7 اولین کلمه شهرداری در رسیدگی به کمک های فردی ،
8 مهمترین و اساسی ترین تهدید تهران ، زلزله است که می تواند به طور کامل شهر را نابود کند ، زیرا عملکرد آن به عنوان رد مدیریت زلزله ارزیابی می شود.
9 در صورت اشاره به مدیریت بحران تصادفات عملا ناشناخته و بی تأثیر است ،
10 سیستم های امنیتی تهران مانند ایستگاه های آتش نشانی ، کلانتری ها ، پایگاه های عمومی و … بسیار کم هستند و ظرفیت لازم برای حداقل عملکرد را ندارند.
. بیمارستان های تهران بیشتر از حد ضروری در ریسک ترین و بیشترین تمرکز در تهران هستند.
. از نظر مدیریت شهری و از نظر تصادفات هیچ برنامه کوتاه مدت ، میان مدت یا بلند مدت برای شهر تهران وجود ندارد.
13 فضای آموزش مستقیم و غیرمستقیم در مورد مسائل اجتماعی ، فرهنگی ، ورزشی ، اخلاقی ، رفتاری و … کاملاً صفر است.
. تصادف و آموزش عمومی در تمام جنبه های مدیریت شهری و همچنین تصادفات کاملاً بی معنی است.
. معماری شهر مخدوش است و چشم اندازها نیز از فاجعه کمتری برخوردار نیستند ،
. رتبه های بالا ، متوسط و پایین باید بر اساس منطقه بندی باشد نه هر منطقه! وضعیت فعلی در هنگام زلزله فاجعه بار خواهد بود ،
. دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی باید در کوتاه مدت ، حتی در میان مدت ، تهران را ترک کنند نه برنامه.
. نقشه آسیب شهری؛ زمین لرزه ها ، اجتماعی ، … باید تهیه و برنامه مدیریت آنها تهیه شود ،
19 حجم ورودی اتومبیل (ماشین ، موتور …) باید به طور جدی کنترل شود ، به عبارت دیگر ، ما باید به ورودی صفر برویم ،
20 با وجود گسترش مترو ، راه آهن باید به عنوان یک اولویت در نظر گرفته شود تا هزینه ها کاهش یابد.
. تردد وسایل نقلیه ، از جمله نظارت جدی بر آلودگی آنها.
. خروج کوتاه مدت صنایع و واحدهای آلاینده و شیمیایی از شهر در شعاع صد کیلومتری شرق ،
23 استفاده از پالایشگاه تهران و مدیریت صنایع خطرناک (حداقل خطرناک) ،
. تبدیل پادگان ها به مراکز تفریحی و امدادی دوگانه ،
. در حال تحقیق برای ایجاد سیستمی برای تغییر جریان هوا از کوههای شمال تهران است !!!
. جابجایی دوره ای کارخانه ها از غرب به جنوب غربی تهران به دلیل جریان پاک کننده هوا در تهران.
. کاهش تدریجی مناطق شهرداری برای مراقبت های بهداشتی و درآمد پایدار و استفاده از ساختمان ها و مزایای آنها ،
. نه اینکه تهران و همه شهرهای دانش زبان در حومه آن را ترک کرده و برای دفاع در یک مکان جمع کنند!
. ساخت دو جاده کمربندی در اطراف تهران ،
30 ایجاد فضای سبز عمودی در سراسر شهر ،
. تبدیل سازه های به اصطلاح فرسوده به مکان های امن قدیمی (برخلاف مفاهیم فعلی) برای جذب گردشگر ،
. تغییر کامل مدیران فعلی شهر برای تزریق ایده های جدید ،
٣٣ ، پروژه ها بسیار ناجوانمردانه با قیمت بالا جمع آوری می شوند ، بررسی هزینه ها ، من معتقدم با نیمی از قیمت فعلی ، می توان آثار را جمع آوری کرد !!!!
. برای ایجاد یک شبکه تلویزیونی مستقل برای اطلاعات و آموزش شهری در تهران ،
. احترام به تاریخ و هویت شهر قدیمی تهران! تکرار می کنم که “مدیریت تهران توسعه نیست ، رو به زوال است”.
. چهره ساختمان ها باید روشن شود ، در غیر این صورت درهای آینده خواهند بود
. برنامه ای کامل برای مشکلات اجتماعی شهر ، که شهر را به یک مسیر خطرناک تبدیل می کند
. نوسازی کلیه اماکن تاریخی شهر
. پیاده روهای ثابت و بدون وقفه در خیابان های تهران با حداقل ارتفاع و ارتفاع ایجاد کنید و بعضی از جاده ها را به مسیرهای دوچرخه سواری تبدیل کرده و اپال ها را به حداقل برسانید.
. با کنترل ترافیک موتور سیکلت هر یک معادل یک ماشین است ، در غیر این صورت خسارات و خسارات مالی شهر به زودی سر به فلک می کشد!
البته موارد دیگری نیز وجود دارد که انشاالله در صورت نیاز به آنها اشاره خواهم کرد.
* استاد نمونه مهندسی سازه ، مدیریت زلزله و مدیریت بحران کشور و بنیان گذار مقاومت و مدیریت بحران در ایران.